Nieuws


Nu nog wat technische informatie, niet leuk maar wel nuttig:
Gent; 8 juli
Gechipt;
Ontwormd;2 juni 7 juli
Met stamboom; ja
Ouders getest op HD> A. Pra 1&4 >vrij. Clad> vrij door verervingen uitslagen zijn tezien!

Voor meer informatie over de kennel zie de overige informatie op deze site.
Tel 050-5013095 (gn voice mail inspreken) of 06-15012567

Het laatste nieuws.

Na een reisje naar Birmingham(UK) en een geslaagde vrijpartij met Ture van de Caemegens kennel werden wij geboren op 21 mei, wij zijn ik en mijn 2 zusjes en 8 broers.
Na een wat moeizame start, onze moeder Game, van de Obvious Red kennel, had niet genoeg melk om al onze buikjes te vullen en kregen we ook de fles, lekker hoor. Een hele klus voor onze pleegmoeder elke 4 uur ook snachts.
We hebben er niet onder geleden in tegendeel we zijn al echte knuffellaars!
Voor de nacht wat molenaars kindermeel erdoor en we sliepen al gauw de nacht door.We zijn nu al hele honden hoor en mogen zo rond 1 augustus naar onze nieuwe baasjes, nu zijn er nog 4 broers en 1 zus die nog een fijne baas ,mand en huis zoeken.

We zijn inmiddels gent en hebben ons paspoort we zijn met glans met ons allen door de dierenarts controle heen gekomen ze keken overal in je bek en oren ,naar je buik, naar je poepertje. en controleerde of we vlo vrij waren! Onze gewichten waren ook goed kortom GOEDGEKEURD!

Volgende week komt de chipper en dan krijgen we ook onze stamboom en dan zijn we zo ongeveer klaar voor vertrek.
Mocht je nog meer willen weten of ons willen vereren met een bezoekje? bel dan even.
O ja de nieuwe baas krijgt een USB stickje mee met alle gemaakte fotos ook van de pret echo en mijn moeder met dikke buik.